Iedereen kan schitteren onder water

SeaStar-Diving

Binnenkort

Geen activiteiten gevonden

 1*-duikopleiding

Duikbrevet halen: leren duiken in Nederland

Hoewel je bij leren duiken misschien als eerste denkt aan een azuurblauwe zee en tropische stranden, kun je ook heel goed in Nederland je duikbrevet halen. 

omslag-1-ster-duiker.jpg?1522506005

Duiken voor beginners

Als je nog nooit gedoken hebt begin je met het halen van je 1*-duikbrevet. Samen met een andere duiker mag je na het behalen van dit brevet duiken tot een diepte van 20 meter. 

Om deze duikcursus te volgen moet je:

  • Minimaal 14 jaar zijn
  • Beschikken over een geldige medische keuring
  • Lid zijn van de NOB

Voordat wij je brevet kunnen aanvragen, heb je minimaal 7 oefenduiken in het buitenwater gemaakt. De duiken die je maakt in het kader van je opleiding tellen hiervoor mee. Waar je ook ter wereld duikt, jouw 1*-brevet is geldig. De internationale benaming voor het 1*-brevet is Open Water Diver, handig om te weten binnen andere organsiaties en als je ook in het buitenland wilt gaan duiken. Nadat je het 1*-duikbrevet hebt behaald kun je jezelf verder verdiepen door het volgen van de 2*-duikopleiding en/of een van de volgende specialisaties:

 De kosten voor deze opleiding en de specialisaties kan je terug vinden op de pagina "prijzen". De bovenstaande specialties gemerkt met # kunnen wij voor u verzorgen.