Iedereen kan schitteren onder water

SeaStar-Diving

Binnenkort

Geen activiteiten gevonden

SeaStar diving is een kleine duikschool met gemotiveerde duikers en instructeurs. Wij zijn voortgekomen uit de noodzaak voor mensen met een beperking een gedegen opleiding te kunnen volgen. Maar ook zonder beperking kunt u goed bij ons terecht. Wij bieden de mogelijkheid om op een persoonlijke manier mensen op te leiden op een ieder zijn eigen tempo. Onze mening is dat iedereen kan duiken en moet kunnen genieten van de wonderlijke onderwaterwereld. En het moet wel heel raar lopen als wij u daarvoor niet kunnen inspireren.

Heeft u een beperking en wilt u ervaren hoe vrij u bent onderwater. Of bent u op zoek naar een reguliere opleiding, wilt u uw kennis vergroten door een specialisatie te vergroten, of een proefduik om te ervaren hoe bijzonder het is om onder water te kunnen ademen. Voor al deze zaken en nog veel meer kunt u bij ons terecht en dat alles in een gemoedelijke en rustgevende sfeer waarin u bepalend bent. Onze opleidingen starten dan ook gedurende het gehele jaar en wanneer u het wenst.

Wij bieden een ruim scala aan onderwateropleidingen aan van de NOB (Nederlandse Onderwatersport Bond) en de IAHD (International Association Handicapped Divers). Daarnaast kunt u bij ons ook DAN medische opleidingen volgen welke niet alleen voor duikers aan te raden zijn, maar ook zeer zeker voor niet-duikers.

Kijkt u gerust verder op onze site wat wij u persoonlijk allemaal kunnen bieden. Mocht u meer informatie willen of nog vragen hebben, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.