Iedereen kan schitteren onder water

SeaStar-Diving

Binnenkort

Geen activiteiten gevonden

Wij bieden vanuit 2 organisaties opleidingen aan voor mensen met een beperking. Vanuit de NOB (Nederlandse Onderwatersport Bond) met het LuckyFin programma en de IAHD (International Association of Handicaped Divers). Beiden zijn wereldwijd erkent, dus kunt u overal terecht met uw brevet. Het belangrijkste van deze opleidingen is dat we niet in eerste plaats kijken naar wat u niet kan, maar juist naar wat u wel kunt om vervolgens daar vanuit verder te werken en u verder te ontwikkelen. Dit alles zonder de nodige tijdsdruk en spanning. Het leven is tenslotte al moeilijk genoeg.

Naast het opleiden van mensen met een berperking leiden wij ook begeleiders en assistenten op om mensen met een beperking bij te kunnen staan. Klik hier voor meer informatie.

 

Hoe werkt dit nu bij deze opleiding ? Zoals al eerder geschreven kijken we dus naar wat u wel kunt. De mate van vaardigheden die u vervolgens ontwikkeld en zelfstandig kunt uitvoeren, bepalen hoeveel en wat voor assistentie u nodig heeft. Hierbij is veiligheid een grote bepalende factor. 

maxresdefault    Logo Lucky Fin