Iedereen kan schitteren onder water

SeaStar-Diving

Binnenkort

Geen activiteiten gevonden

daneurope 284x300 burnedDAN cursussen zijn ontwikkeld door een team van medisch specialisten en onderwijsdeskundigen. Een paar van de providercursussen zijn speciaal ontwikkeld voor duikers of lifeguards, terwijl andere, zoals de BLS en de First Aid cursus zich richten op een groter publiek.

DAN Training is van mening dat mensen die een First Aid opleiding gaan doen, niet alleen een cursus doen voor een diploma maar ook voor de kennis en het zelfvertrouwen dat verkregen wordt zodat men hulp kan bieden aan een gewonde. En dus bestrijkt iedere gespecialiseerde DAN cursus een specifiek gebied van de Eerste Hulp.

DAN cursussen worden ook gebruikt door sommige medische faculteiten en hogescholen, zoals in Spanje en België, als DES Hero lge burnedonderdeel van sommige educatieve programma's of een masterprogramma.
Ze zijn niet de enige die voor DAN cursussen gekozen hebben. Veel duik- en reddingsorganisaties geven de voorkeur aan het werken met DAN voor hun medische/eerstehulpcursussen.
DAN cursussen zijn ook erkend/geaccrediteerd door een heleboel organisaties en instituten.

Wat is DAN

DAN Europe (Divers Alert Network Europe) is een internationale non-profit medische en researchorganisatie gewijd aan de veiligheid en gezondheid van duikers.danlogo

Opgericht in 1983 bestaat DAN Europe om deskundige informatie en advies te geven ten voordele van haar leden en het duikpubliek.

DAN Europe:

  • Geeft spoedeisende medische adviezen en assistentie bij onderwater duikverwondingen en werkt aan het voorkomen van verwondingen en het promoten van duikveiligheid.
  • Promoot en ondersteunt onderwater duikresearch en -educatie.
  • Streeft ernaar de meest accurate, up-to-date en niet vooringenomen informatie te verstrekken over zaken van algemeen belang voor het duikpubliek.

rescue pack burned
De visie van DAN Europe is om de best bekende en vertrouwde organisatie in de hele wereld te zijn op het gebied van duikerveiligheid en noodhulpdiensten, gezondheid, research en educatie voor haar leden, instructeurs, sponsors en de sportduikgemeenschap in het algemeen.

DAN Europe heeft bijna 100.000 leden!

Wilt u weten welke DAN opleidingen wij voor u kunnen verzorgen?->klik hier<-